Video : Tipsbladet
Superliga

Han er Usain Bolt og Forrest Gumps kærlighedsbarn

Tipsbladet zoomer ind på bundbraget i Superligaen mellem Randers FC og Lyngby Boldklub.

Randers FC - Lyngby Boldklub 6-2 (3-1)

1-0 Mohammed Fuseini (8.)

2-0 Oliver Olsen (18.)

3-0 Lasso Coulibaly (31.)

3-1 Andri Gudjohnsen (45.)

4-1 Mohammed Fuseini (48.)

5-1 Mohammed Fuseni (51.)

6-1 Simen Bolkan Nordli (57.)

6-2 Magnus Jensen (90.)

Kampens bedste:

Randers FC:
Hvis Usain Bolt og Forrest Gump fik et kærlighedsbarn, ville det være Mohammed Fuseini. Randers-angriberen har Forrest Gumps kærlighed for løb kombineret med Usain Bolts evne til at få det hurtigt overstået. Ghaneserens vanvittige speed kunne Lyngby slet ikke dæmme op for, og Fuseini massakrerede gæsterne med et hattrick på bare 50 minutter Det vildeste var næsten, at Randers-stjernen kunne have scoret det dobbelte med lidt mere skarphed. 

Lasso Coulibaly, Mikkel Kallesøe og Oliver Olsen kunne man også fremhæve på en dag, hvor kornjyderne tog et stort skridt mod overlevelse i Superligaen. 

Lyngby Boldklub:
Den bedste Lyngby-spiller? Ingen! Det var et kollektivt kollaps af David Nielsens mandskab, og ingen fortjener at blive fremhævet på en helt igennem pinlig dag for udeholdet. 

Kampens værste:
Hvis Jesus Kristus var Lyngby-fan, var han blevet i graven. Påskedag, der markerer Jesus' genopstandelse fra de døde, endte i 2024 med et kongeblåt kollaps så stort, at det lignede andendags tømmermænd fra en påskefrokost. Opgøret var én stor nedtur for David Nielsens mandskab, der slet ikke kunne sætte en stopper for Lyngbys lynhurtige offensivspillere. Det var et regulært Lyngby-chok, der udspillede sig, og der er god grund til bekymring hos De Kongeblå efter påske-fadæsen i Kronjylland. 

Kampens detalje: 
For tre uger siden lignede Cephus Park en pløjemark, men heldigvis har grønsværen i Randers haft nogle gode uger, og den var i en markant bedre forfatning denne søndag, hvor det kun var Lyngby, der var ved at visne. Noget billiardtæppe er Cepheus Park ikke, men det bliver næppe banens beskaffenhed, der kommer til at gøre en afgørende forskel for Randers' skæbne i nedrykningskampen. Heldigvis.