Superliga Victor Risager

- Han har vist en stor lyst til at komme til Kbh

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Denis Vavro har selv udvist et stort ønske om at komme tilbage til FCK, siger sportschefen.

Af Victor Risager

Denis Vavro er tilbage i FC København efter to og et halvt år i Lazio.

Københavnerklubben har - som Tipsbladet kunne fortælle mandag formiddag - hentet forsvarsspilleren på en lejeaftale frem til sommer, hvor de også har en købsoption.

Det er en transfer, sportschef Peter Christiansen glæder sig over, fortæller han til fck.dk. I sin første tid i FC København udviklede Denis Vavro sig til en stor profil, og han blev efterfølgende solgt til Lazio for op mod 75 millioner kroner.

- Jeg tror, at alle, der har fulgt Superligaen kender Denis' kvaliteter, og det var ikke for sjov, at Lazio betalte rigtigt mange penge for ham, siger Peter Christiansen til fck.dk og tilføjer:
 
- Han er en duelstærk, hurtig og kompromisløs forsvarsspiller, mens hans tekniske færdigheder også er rigtigt solide. Med ankomsten af Denis har vi sikret os en kvalitetsspiller, der kender klubben, byen og fansene indgående, hvilket gør integrationen lettere.
 
Ifølge sportschefen selv har slovakken også selv haft et ønske om at vende tilbage til klubben.

- Denis har selv udvist en stor lyst til at komme tilbage til København, og vi ved, at han brænder for at vinde kampe med FCK, så vi er glade for aftalen med ham, siger FC København-bossen.

Hvis FC København vil købe 25-årige Denis Vavro fri efter sæsonen, bliver det imidlertid ikke billigt. Det kan du læse mere om her.