Superliga Ole Hoffskov & Kenneth Jensen

- Han kommer til FC Midtjylland og giver den gas

Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC Midtjylland har fået ny cheftræner, og det bliver en boss, der kommer til at give den gas. Det glæder Jonas Lössl sig personligt til.

Af Ole Hoffskov & Kenneth Jensen

Når Jonas Lössl har fået overstået EM-slutrunden, venter en ny og spændende opgave for landsholdsmmålmanden.

Så er han tilbage i FC Midtjylland, hvor der er meget nyt.

Træneren hedder ikke længere Brian Priske, men Bo Henriksen, og det glæder Jonas Lössl sig meget til.

- Jeg glæder mig helt vildt. Jeg talte med Bo for nyligt og har et vildt godt indtryk af ham. De ting, han skal tage fat i, bakker jeg 100 procent op om, og jeg glæder mig meget til, at han kommer til FC Midjtylland og giver den gas, siger keeperen fra landsholdslejren.

Bo Henriksen er kendt som en energisk indpisker, og det lod til, at FCM havde visse problemer i foråret med motivationen.

Den 32-årige keeper kan også se frem til et andet velkendt og nyt ansigt, for FC Midtjylland har også præsenteret højre back Henrik Dalsgaard, der er kommet til fra Brentford.

Dalsgaard kommer med et flot cv og en fortid i Brentford.

- Det er mega fedt. Jeg synes, at Dalsgaard er en fantastisk spiller og en rigtig, rigtig god leder. Jeg glæder mig meget til, at han kommer til FC Midtjylland. Jeg er sikker på, han vil passe godt ind.

- Det bliver fedt at få en spiller med så meget erfaring ind. Han har spillet mange landskampe og har oplevet mange ting. Det er stort. Jeg kender ham rigtig godt, og han vil give FC Midtjylland utrolig meget, siger Jonas Lössl.

Jonas Lössl og FC Midtjylland sluttede godt nok kun som nummer to i tabellen, men klubben får alligevel muligheden for Champions League-deltagelse, da man starter i 2. runde af CL-kvalen.