Video : Tipsbladet
Superliga

Han MÅ være tættere på landsholdet!

Tipsbladet zoomer ind på kampen mellem Brøndby IF og FC København.

Brøndby IF - FC København 1-3 (1-1)
1-0 Nicolai Vallys (31.)
1-1 Kevin Diks (39.) 
1-2 Mohamed Elyounoussi (54.)
1-3 Kevin DIks (90.+)

Kampens bedste
Brøndby IF
Der var ikke meget, som fungerede for Brøndbys offensiv i dette derby, og havde det ikke været for Jacob Rasmussens flotte niveau i den bagerste kæde, ville nederlaget have været større. Ene mand sørgede han for at holde sammen på det tabende mandskabs defensiv, hvor der blev lavet mange fejl - også store. Med denne præstation må han have spillet sig tættere på en landsholdsplads - især da Kasper Hjulmand var til stede på stadion. 

FC København
Han kan være pisseirriterende for både egne og modstanderholdets fans, men hvor er han også bare en god fodboldspiller. Elias Achouri var konstant en irritation for Brøndbys forsvar, og der kom både gode driblinger og afleveringer fra tuneserens kant.

Men han mangler at holde fokus hele kampen. Hvorfor han sparkede sin støvle væk fra sig selv og teede sig som et barn, det er svært at forklare. Jacob Neestrup var da også hurtig til at sætte ham på plads.

Kampens værste
Han har været forårets åbenbaring i Superligaen, men Yuito Suzuki spillede ingen stor kamp mod FC København søndag eftermiddag. Den hurtige japaner var usynlig i store dele af kampen og fik sjældent sat sit præg på kampen. Angrebsmakker Ohi Omoijuanfo vil også ærgre sig over en stor afbrænder.

Kampens detalje
Der er SÅ mange ting, der kan fremhæves her!

Mohamed Elyounoussis drømmemål, skænderiet mellem Jacob Neestrup og Martin Retov og resten, Elias Achouris spøjse støvleshow i første halvleg, dramaet i slutminutterne og meget mere.

Godt 20 minutter før tid udspillede der sig imidlertid en situation, der sagde meget om, hvad Brøndbys fans mener om Elias Achouri. Achouri blev udskiftet af FC København, og da hans navn blev råbt op af stadionspeakeren, blev det mødt med buhråb fra Brøndbys fans.

Den driblestærke tuneser forsøgte derefter at gå vejen forbi Sydsiden på vej til FC Københavns bænk, men før han kom så langt, blev han stoppet af nogle vagter. Han måtte i stedet gå hele den modsatte vej rundt om banen. Måske en meget god idé, fordi Achouri er tydeligvis ikke den mest populære herre blandt Brøndbys fans, og der var ond stemning. Til gengæld giver han Superligaen noget kolorit, og det er fedt! 

Og så er han som nævnt en hamrende dygtig fodboldspiller, der har en kæmpe aktie i, at FC København nu er nummer et og kan tage røven på alle og tage det danske mesterskab.