Video : Tipsbladet
Superliga

Han skifter FC Nordsjælland ud med OB

Assistenttræner Frank Hjortebjerg forlader FC Nordsjælland til sommer for at skifte til OB.

Når sæsonen er overstået, skal Flemming Pedersen have ny assistenttræner i FC Nordsjælland. 

Holdets nuværende assistenttræner Frank Hjortebjerg har således kontraktudløb efter den indeværende sæson, og den bliver ikke forlænget. Det har FC Nordsjælland selv meddelt onsdag eftermiddag. 

Frank Hjortebjerg har således valgt "at søge nye udfordringer", lyder det fra Farum-klubben, og det bliver i OB.

Kort efter FC Nordsjællands udmelding kunne OB således annoncere, at den 34-årige fynbo tiltræder i Ådalen som assistenttræner fra næste sæson og får en aftale frem til sommeren 2025. 

- Vi havde en ledig stilling i trænerteamet, og det gav os mulighed for at gennemgå vores kompetencebehov. I rekrutteringsprocessen har det været vigtigere for os, at vi fandt personligheden med de kompetencer, vi søgte til at udvikle vores klub, end at vi besatte den ledige stilling hurtigst muligt.

- Derfor er vi rigtig glade for at byde Frank Hjortebjerg velkommen i klubben til næste sæson, da han både har de akademiske og praktiske kvalifikationer, vi har søgt til rollen, siger Björn Wesström, fodbolddirektør i OB, ifølge en pressemeddelelse. 

OB har i foråret sagt farvel til assistenttræner Peter Feher, så hos fynboerne er Søren Krogh i øjeblikket den eneste assistent til cheftræner Andreas Alm.

Frank Hjortebjerg, 34 år, har været en del af trænerstaben hos FC Nordsjælland siden 2019.