• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Han ved det lyder underligt: Mortensen roser AGF

Foto: Getty Images

Patrick Mortensen kan se en forbedring på AGF-holdet, selvom det blev til et 1-4-nederlag søndag mod FCM.

Af Oliver Okstrøm

AGF er inde i en hård periode, hvor det kun er blevet til én sejr i deres seneste ni kampe. Søndag blev det til et nederlag på hjemmebane mod FC Midtjylland på hele 1-4, men på trods af resultatet, så var der ros til holdkammeraterne fra AGF-anfører Patrick Mortensen.

Det er han godt klar over kan virke lidt specielt. Det fortæller han i et interview med Århus Stiftstidende.

- Jeg ved godt, at det lyder underligt at stå her og dele roser ud, men jeg er sgu lidt stolt af gutterne. Vi havde på forhånd snakket om, at vi skulle levere en indsats, vi kunne være bekendt, og det er klart, der er mange ting i en fodboldkamp, man ikke kan kontrollere, siger han og fortsætter:

- Men indsatsen kan man godt kontrollere, alt dét, man som hold lægger i kampen, fighten, og det synes jeg langt hen ad vejen, at vi gjorde, lyder det fra Patrick Mortensen.

I de to seneste kampe er det blevet til 0-2-nederlag til FC Nordsjælland og Randers, og selvom nederlaget blev større mod FCM, så mener han, at indsatsen fra Aarhus-mandskabet var væsentligt forbedret.

Mortensen peger da også på, at der var nogle områder af kampen mod midtjyderne, som ikke gik helt deres vej. Eksempelvis ramte AGF stolpen tidligt i kampen, og så mener målmaskinen, at straffesparket til FCM også havde en betydning, hvor bolden ramte Casper Højer på hånden - og efter VAR-gennemsyn blev der peget på pletten.

På torsdag venter returkampen mod Randers i pokalturneringen, og her er prioriterne helt på plads for randrusianerne. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus