Superliga Kenneth Jensen

Handler i Superliga-klub: Henter talentfuld back

Foto: Vejle Boldklub

Vejle Boldklub har hentet talentfuld venstre back i AaB.

Af Kenneth Jensen

Superliga-nedrykkerne Vejle Boldklub håber på en hurtig retur til landets bedste række, og klubben har allerede præsenteret midtbanespiller Azer Busuladzic.

Og nu kan man præsentere endnu en spiller.

Hvor Busuladzic kommer som en god og erfaren midtbanespiller, er det seneste indkøb uerfaren, men ganske talentfuld.

VB har netop præsenteret venstre back Christoffer Ravn, der kommer fra AaB på en treårig aftale.

I den nordjyske klub var han anfører for U19-holdet, og selv om han aldrig fik debut for AaB's førstehold, vidner kampe for de danske ungdomslandshold om, at han er en talentfuld spiller.

- Christoffer Ravn er en lovende spiller, og vi er glade for at få ham tilknyttet Vejle Boldklub. I den indledende dialog gav Christoffer tydeligt udtryk for, at han virkelig gerne ville Vejle, og for mig fortæller det noget om den anseelse, vi som klub har iblandt de talentfulde spillere i landet, siger sportschef Marius Adrian Nicolae og fortsætter:

- Trods sin unge alder besidder Christoffer sunde lederegenskaber og en modenhed i sit spil, som gør, at han er klar til at tage næste skridt i sin karriere og kæmpe med om spilleminutterne på førsteholdet, og på vegne af Vejle Boldklub byder jeg Christoffer velkommen i klubben. Vi ser frem til at se ham komme i gang med sine nye holdkammerater efter sommerferien.

Venstrebacken spillede 23 gange i U19-ligaen i sidste sæson for AaB.