• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Har de afvist AC Milans bud på Superliga-angriber?

Foto: Getty Images

Den unge Superliga-angriber er på blokken i AC Milan, der angiveligt har sendt et bud afsted på ham ifølge italienske medier. I danske medier er meldingen en anden.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

- Det er ikke første gang, at der har været udenlandsk interesse for mig, men det her har nok alligevel været lidt mere seriøst, end hvad jeg tidligere har hørt om.

Sådan siger AaB's unge angriber Oliver Ross til TV3 Sport om interessen fra AC Milan. Inge André Olsen har også overfor samme medie bekræftet interessen fra den italienske storklub.

Men den hårdt prøvede Superliga-klub vil ifølge Nordjyske tage sig godt betalt for Oliver Ross, hvis de skal sende ham afsted denne sommer. De forlanger mellem 11 og knap 15 millioner kroner for angriberen ifølge avisen.

Det beløb har AC Milan tilsyneladende ikke ramt endnu, da Calciomercato-journalisten Daniele Longo skriver på Twitter, at AaB har afvist et bud på Oliver Ross fra AC Milan.

Nordjyske skriver dog, at de, ifølge deres kilder, ikke har hørt om noget bud på den unge angriber fra AC Milan.

Nordjyske skriver også, at det er højst usandsynligt, at man slipper Oliver Ross denne sommer, men alligevel skulle AC Milan ifølge Daniele Longo forberede et nyt og forbedret bud på den 17-årige angriber.

Oliver Ross, 17 år, er blevet brugt som indskifter i fire ud af sæsonens første fem kampe for AaB. Tidligere har han bombet mål ind for klubbens U19-mandskab.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.