• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Har ikke spillet længe: Tror AaB er tilfredse

Foto: Getty Images

AaB's Jakob Ahlmann har ikke fået spilletid for klubben i Superligaen i månedsvis.

Af Oliver Okstrøm

Det har været lidt ligesom at kigge i en 'Find Holger'-bog, når man skal finde AaB's Jakob Ahlmann på banen. Det er da også helt tilbage til oktober, at han har sine seneste Superliga-minutter for klubben.

Selv erkender han da også, at det er træls for ham, og at han savner at stå inde på banen, når man har været igennem en lang sæsonoptakt. Det fortæller han i et interview med Nordjyske.

Det er dog ikke sådan, at han har banket på hos cheftræner Erik Hamrén, så han har kunne finde ud af, hvad der er galt.

- Jeg har ikke snakket en masse med dem. Jeg ved, at døren er åben, hvis jeg har brug for det. Hvis de har været utilfredse med noget hos mig, ville de nok tage fat i mig, så jeg sørger bare for at gøre min ting, siger han og fortsætter:

- Jeg fornemmer, at de har været tilfredse med min indsats, men de har ment, at andre kunne udfylde rollen bedre end mig, og så har de valgt dem. Jeg ved, hvordan gamet er, og der er kun én måde at komme tilbage på, lyder det fra Ahlmann.

Han peger endvidere på, at han ikke har jublet over sin situation, men at han er nødt til at fokusere på det, som han selv kan gøre noget ved. Og så bemærker han, at man aldrig ved, hvornår tingene kan vende i fodbold.

Uden Ahlmann på banen er det i foråret blevet til ét point i de fire kampe, som nordjyderne har spillet i landets bedste række.

AaB møder Randers søndag klokken 15. Læs mere om den kamp her.