• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

- Har intet at gøre i top-6 med dén indsats

Foto: Getty Images

I OB er Jakob Michelsen opmærksom på, at de skal levere bedre, hvis vi vil med blandt de øverste seks i slutspillet.

Af Oliver Okstrøm

OB måtte gå fra banen uden point efter opgøret mod Vejle, og derfor er kampen om en plads i top-6 fortsat meget åben inden de to sidste runder af grundspillet. Her ser OB-cheftræner Jakob Michelsen frem mod kampen om en plads i mesterskabsspillet - men han lover ingenting.

Det sker i et interview med TV3 Sport kort efter nederlaget på 0-2 til VB.

- Det bliver tæt. Der er mange hold om buddet til den sidste - måske to - pladser. Men omvendt. Hvis vi leverer som i dag, så har vi ikke noget at lave i top-6. Så vi skal finde vores stabilitet frem fra de seneste par kampe, og så skal vi levere bedre, end vi gjorde i dag.

I det hele taget var han ikke tilfreds med den måde, som fynboerne klarede sig i kampen, hvor han synes, at det blev til alt for få målchancer for OB'erne. Endvidere pegede han på, at banen ikke måtte være en undskyldning.

- Vi skaber for lidt, og lige netop os i Odense skal ikke brokke os over banerne, fordi vi har ikke selv en ret god bane. Det er ens for begge hold, og på de her underlag er det meget vigtigt at komme foran, siger han og fortsætter:

- Det gjorde Vejle, og så kan de stille sig ned - og så er det os, der skal forcere. Vi var ikke i stand til at spille hurtigt nok, og vi var ikke i stand til at hive Vejle op. Så taber man fodboldkampen.

For OB-træneren er det også den sidste halvsæson i klubben, da Michelsens kontrakt udløber til sommer. Derfor er Odense-klubben på jagt efter en ny træner, som der er kommet et nyt bud på i dag i form af en tidligere FCK-spiller. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus