Video : Tipsbladet
Superliga

Har lavet aftalen - derfor vil Wolfsburg have "PC"

Peter "PC" Christiansen er meget tæt på at blive Wolfsburgs nye sportsdirektør - kun forhandlingerne med FC København mangler at falde på plads.

En kæmpe udfordring står potentielt foran FC København: at få erstattet Peter "PC" Christiansen.

FCK-sportschefen blev tirsdag sat i forbindelse med sportsdirektørjobbet i Bundesliga-klubben Wolfsburg, og onsdag formiddag bekræftede FC København så selv, at man forhandler med en udenlandsk klub om "PC."

FC København skriver selv, at dialogen med den udenlandske klub ikke er afsluttet, og at der ikke er lukket en aftale, men nu beretter flere tyske medier, at det kan være meget få dage væk.

Kicker, Bild og Wolfsburger Allgemeine skriver alle, at Wolfsburg allerede har forhandlet de personlige detaljer med 'PC' på plads, og at det nu blot er forhandlingerne med FCK, der mangler at falde på plads. Forhandlinger, der i øvrigt forventes at blive færdiggjort umiddelbart efter Superliga-klubbens playoff-kamp mod Randers FC fredag aften.

Wolfsburg sagde i april farvel til sportsdirektør Marcel Schäfer, og navne som Fredi Bobic, Sebastian Kehl, Dieter Hecking og Hasan Salihamidzic skulle alle have været på listen over mulige afløsere, men ifølge de tyske medier har Peter Christiansen hele tiden været klubben altoverskyggende førstevalg.

Det skyldes angiveligt, at Wolfsburg er meget imponerede over FC Københavns resultater i Europa og "PC's" internationale netværk. Derudover har man med glæde noteret sig, hvordan det i FCK er lykkedes at integrere unge spillere på førsteholdet.

Peter "PC" Christiansen har også en fortid som sportsdirektør i Randers FC og AGF.