Video : Tipsbladet
Superliga

Efter mere end 350 Superliga-kampe: Nu er karrieren slut

På den sociale platform Instagram har Jonas Borring meddelt sine følgere, at han stopper sin fodboldkarriere.

Efter at have spillet i OB, Brøndby, FC Midtjylland, Randers og i Horsens, stopper Jonas Borring nu karrieren i en alder af 34 år.

Det skriver han selv på den sociale platform Instagram:

"Så er min fodboldkarriere endegyldigt ovre⚽️Jeg har spillet i nogle fantastiske klubber og jeg er meget meget glad og stolt over den karriere jeg har haft🙏🏻

Den har budt på 355 Superligakampe, 54 mål/56 assist, 6 A-landskampe 1 mål/1 assist, UEFA-CUP, 3 x DM bronzemedaljer,
et Danmarksmesterskab og en Pokaltitel.

Jeg har haft mange fede oplevelser og mødt en masse skønne mennesker, som jeg aldrig nogensinde ville være foruden.
Jeg har fået en masse erfaring og en masse gode egenskaber og kompetencer, som jeg helt sikkert kan tage med mig videre.

Nu glæder jeg mig til, at finde et fantastisk godt job i mit nye arbejdsliv, som bliver helt vildt spændende, at træde ind i🍀"

Så er min fodboldkarriere endegyldigt ovre⚽️Jeg har spillet i nogle fantastiske klubber og jeg er meget meget glad og stolt over den karriere jeg har haft🙏🏻 Den har budt på 355 Superligakampe, 54 mål/56 assist, 6 A-landskampe 1 mål/1 assist, UEFA-CUP, 3 x DM bronzemedaljer, et Danmarksmesterskab og en Pokaltitel. Jeg har haft mange fede oplevelser og mødt en masse skønne mennesker, som jeg aldrig nogensinde ville være foruden. Jeg har fået en masse erfaring og en masse gode egenskaber og kompetencer, som jeg helt sikkert kan tage med mig videre. Nu glæder jeg mig til, at finde et fantastisk godt job i mit nye arbejdsliv, som bliver helt vildt spændende, at træde ind i🍀 #glad #stolt #taknemmelig

Et opslag delt af Jonas Borring (@jonasborring) den