• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Har talt med Zeca: Jeg ved, at han ikke giver op

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tidligere FC København-spiller er sikker på, at Zeca kommer stærkt tilbage.

Af Ole Hoffskov

Det gjorde ondt på mange, da FC København-anfører Carlos Zeca søndag aften sank i græsset med endnu en korsbåndsskade, som holder ham ude i resten af denne sæson.

Én af de mange, der lider med midtbanespilleren, er FC Københavns tidligere midtstopper Sotirios Papagiannopoulos, der foruden at have delt omklædningsrum med Zeca også deler de græske rødder.

- Vi har en lille chatgruppe sammen, Zeca, Pieros (Sotiroiu, red.) og mig, og vi ses ofte. Vi talte sammen lige efter opgøret mod AGF, hvor han blev skadet. Han er kun lige kommet tilbage fra en lignende skade, så han var forståeligt nok ked af det, siger Sotirios Papagiannopoulos til SDNA og fortsætter:

- Det så ud til, at han lige havde genfundet rytmen, og han gjorde det godt. Det er ærgerligt, han er blevet skadet igen. Vi var for nyligt på ferie sammen i Rom, og han så meget fit ud. Han følte ingen ubehag i knæet, så der var intet, der tydede på, at han ville blive skadet igen.

Midtstopperen, der nu tørner ud for svenske AIK, er sikker på, at 34-årige Zeca nok skal komme tilbage på fodboldbanen.

- Han er en glad person, der altid forsøger at se positivt på tingene. Jeg ved, at han ikke giver op, og at han vil gøre alt for at komme tilbage. Han er stædig og giver ikke så let op. Jeg kender ham rigtig godt, og han vil vise, at han kan komme tilbage på sit gamle niveau. Han har viljen, passionen og sulten til det. Det er helt sikkert, lyder det fra Papagiannopoulos.

Carlos Zeca har kontraktudløb i FC København efter denne sæson, så det er ikke utænkeligt, at han har spillet sin sidste kamp for de danske mestre. Han er noteret for 193 optrædener i FCK-trøjen. 

På Instagram er der også en sand verdensstjerne, der hylder Zeca - læs mere her