• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Har været en måned i FC Midtjylland

Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC Midtjylland har den seneste måned haft ung forsvarsspiller på besøg.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

FC Midtjylland inviterer med jævne mellemrum unge spillere på besøg og for at træne på klubbens nyanlagte træningsanlæg.

Den seneste måned har man således haft den venezuelanske forsvarsspiller Juan David Sánchez på besøg, da han har takket ja til FC Midtjyllands invitation om at komme til Danmark.

Det skriver Juan David Sánchez' klub i hjemlandet Deportivo Táchira på X i august.

Opholdet i FC Midtjylland er nu forbi, og forsvarsspilleren er vendt retur til Venezuela, hvor han er med i Deportivo Táchiras kamptrup til weekendens opgør mod Monagas SC. Her afløser han en småskadet Gonzalo Mottes, der måtte udgå i seneste spillerunde.

17-årige Juan David Sánchez har i løbet af sin tid i FC Midtjylland blandt andet deltaget i en træningskamp mod FC Fredericia, som man vandt med 3-0. Her spillede forsvarstalentet, der også gør sig som venstre back, fuld tid.

Ifølge Transfermarkt har Juan David Sánchez fortsat sin førsteholdsdebut for Deportivo Táchira til gode. Han har indtil nu været en del af klubbens ungdomshold.

Når han fylder 18 år, kan han skrive kontrakt og rejse til FC Midtjylland, hvis det er den vej begge parter vælger at gå. I starten af oktober bliver han 18 år.