Harry Kane tangerer klublegende i Tottenham-sejr

Harry Kane tangerede Jimmy Greaves som Tottenhams mest scorende efter sit mål i 1-0-sejren over Fulham.

Harry Kane tilføjede mandag flere linjer til sin allerede omfattende del af Tottenhams historie.

Med et flot mål sikrede han således holdet en vigtig 1-0-sejr over Fulham på udebane mandag.

Samtidigt tangerede angriberen Jimmy Greaves som Tottenhams mest scorende gennem tiderne.

Begge klubikoner står nu noteret for 266 mål i Spurs-trøjen. Greaves opnåede det i 379 kampe. Kane har spillet 415 kampe.

Den danske landsholdsdynamo Pierre-Emile Højbjerg spillede som vanligt 90 minutter på Tottenhams centrale midtbane.

Efter nederlag mod topholdene Manchester City og Arsenal i sine seneste kampe falder de tre point på et tørt sted for Tottenham.

Holdet er nummer fem i Premier League med tre point op til både Manchester United og Newcastle, der begge har spillet en kamp mindre end London-klubben.

Fulham er nummer syv og kunne sagtens have fået meget mere ud af anstrengelserne mod Tottenham.

Hjemmeholdet var således klart bedst i den første halv time på Craven Cottage. Kun flere store redninger af Hugo Lloris holdt scoren på 0-0.

Tottenham kom bedre med frem mod pausen, og i første halvlegs overtid sparkede Kane efter et par gode træk fra kanten af feltet bolden yderligt i nettet.

I en tam og rodet anden halvleg forhindrede Fulhams sidste skanse, Bernd Leno, med et stærkt indgreb Kane i at tage klubrekorden alene, mens hjemmeholdet i den anden ende havde skuffende lidt at byde ind med.