• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kim Damsgaard Pedersen

Hasani: Flere mål i Brøndby

Hasani: Flere mål i Brøndby
Illustration

Ferhan Hasani fik - med hjælp af Riza Durmisi - forklaret, at han er glad for sin start i Brøndby, efter at han scorede sejrsmålet over OB søndag aften.

Af Kim Damsgaard Pedersen

Ferhan Hasani fik en drømmedebut, da han blev skiftet ind i anden halvleg af Brøndbys kamp mod OB. Hasani scorede et fint mål til 2-1 til hjemmeholdet, og det viste sig at blive afgørende, for Brøndby holdt føringen hjem og sikrede sig sæsonens første sejr.

OB var altså Hasanis første udfordring på banen i Danmark og i Superligaen efter skiftet fra Tyskland tidligere i denne måned, men efter kampen og uden for banen ventede en ny udfordring: Mødet med pressen. Her var holdkammeraten Riza Durmisi dog behjælpelig, da han agerede tolk for Hasani. Pressen spurgte, Durmisi oversatte til albansk og Hasani svarede blandt andet på, hvordan han oplevede den fremragende start i Brøndby.

- Jeg er rigtig glad for at være her i Brøndby, og jeg håber, at jeg kan bidrage med flere mål i fremtiden. Jeg nyder det i dag, men ser frem til nye kampe fra mandag, sagde han og fortsatte om målet:

- Det kunne lige så godt være andre, der havde scoret, men jeg er glad for, at jeg scorede i min debut, og er glad for at kunne hjælpe holdet, sagde han.

Hasani er kommet til Brøndby fra Wolfsburg, hvor han dog ikke havde så stor succes. Den 23-årige Hasani har skrevet en toårig kontrakt med Brøndby.

Superliga

Mere Superliga

Fokus