Video : Tipsbladet
Ligue 1

Imponerende: Haraldsson-hattrick på 42 min.

Den tidligere FC København-spiller lavede hattrick i sin anden testkamp for franske Lille.

Han scorede bare fem gange for FC København i 43 kampe i sidste sæson, men noget tyder på, at der er flere mål i vente for islandske Hakon Haraldsson, der denne sommer er skiftet fra FCK til franske Lille.

Her kommer han med store forventninger, efter han blev solgt for over 100 millioner kroner. Det er en stor pris efter danske forhold, og det er også et anseeligt beløb for en fransk klub.

Men hverken Lille eller Haraldsson kan klage over den start, den 20-årige har fået i den franske klub.

Haraldsson var med fra start og spillede sin anden testkamp mod belgiske Cercle Brugge lørdag. Her lavede han et hattrick efter bare 42 minutters spil.

Islændingen scorede til 1-0 efter otte minutters spil, og efter et lille kvarter gjorde han det også til 2-0. Hans scoring til 5-1 efter 42 minutter fuldendte det imponerende hattrick.

Hakon Haraldsson kom ikke ud til anden halvlegs start i testkampen.

Den tidligere FCK'er startede i angrebet sammen med Jonathan David og Adam Ounas. Indtil videre ser det altså ud til, at han har udsigt til spilletid med det, der ligner startopstillingen i Lille.

Udover Haraldsson scorede Jonathan David også hattrick. Han skulle dog bruge 47 minutter på at lave sit hattrick.

Opgøret er fortsat i gang, og stillingen er 6-2 til Lille.

*Tipsbladet har rettet efter først at have skrevet, at det var Haraldssons uofficielle debut. Det er ikke korrekt - vi beklager.