• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Her er de: Fire nye at glæde sig til i Superligaen

Foto: Getty Images

Januars transfervindue har beriget Superligaen med flere spændende navne og spillere - får her nogle bud på, hvem der kan være værd at følge i foråret.

Af Torsten Kjems Hansen

Superligaen er uden tvivl blevet beriget med flere spændende spillere i januars netop overståede transfervindue.

Flere - for dansk fodbold - kendte og ukendte spillere er landet i Superligaen, og det behøver slet ikke dreje sig om Max Mayer, Vagn er Love eller Nicolai Jørgensen. Der er andre spillere også at glæde sig til at se på Superliga-banerne i forårssæsonen.

Tipsbladets Troels Bager Thøgersen og Sebastian Stanbury giver her deres bud på, hvilke spillere de blandt andre glæder sig til at se træde ind på Superliga-græsset.

- Mads Bistrup som FC Nordsjælland har lejet i Brentford. En midtbanespiller, der er kendt som en dygtig presspiller. Her taler vi altså om en ung dansker, som i denne sæson har fået Premier League-minutter. Han nåede aldrig at blive fast starter, men jeg ved, at han er et værdsat talent i Brentford - særligt i kraft af den her voldsomme energi, han kommer med som spiller og dygtige evner i presspillet.

- Det glæder jeg mig til at se i Superligaen, hvor han nok får mere fast spilletid end, hvad tilfældet har været i Premier League - og så tror jeg altså ikke, at man har opgivet ham i Englan, siger Sebastian Stanbury.

Troels Bager Thøgersens første spiller er fundet endnu lavere i Superliga-tabellen.

- Jeg er spændt på José Gallegos - en ung amerikaner som SønderjyskE har hentet i MLS. En spiller som tidligere har været sat i forbindelse med større klubber i Europa. Amerikanske spillere er ganske hotte i de her år, og Gallegos er en af dem, der også får masser af gode skudsmål med.

- Jeg er spændt på, hvad der sker, når han bliver kastet ud på ujævne baner i Superligaen - det glæder jeg mit til at se, lyder det fra Troels Bager Thøgersen.

Sebastian Stanbury og Troels Bager Thøgersen runder også en spiller fra både FC København og FC Midtjylland, som de glæder sig til at se i aktion i forårssæsonen.

Se hele indslaget øver i videoen.