Video : Tipsbladet
Superliga

Her er Sæsonens Hold i Superligaen

Hvilke spillere har været bedst i hele Superliga-sæsonen? Her er Tipsbladets bud på et sæsonens hold i dansk fodbolds bedste række.

Vi har kåret Rundens Hold 31 gange og kårer det også en 32. gang.

Vi har kåret Efterårets og Forårets Hold. Og nu er det også tid til at kåre Sæsonens Hold i Superligaen.

Tipsbladet har valgt at sætte det op i en 4-3-3 opstilling - her er Sæsonens Hold i Superligaen:

Målmand: Nathan Trott, Vejle Boldklub
Vejle Boldklub overlever i Superligaen, fordi man har været skarp i de to felter. Man har haft sæsonens bedste keeper i Nathan Trott, og så har man Superligaens aktuelle topscorer. Nathan Trott bliver efter alt at dømme solgt til en større klub end Vejle denne sommer.

Højre back: Sean Klaiber, Brøndby IF
Sikke et indkøb af Brøndby IF, der fandt Sean Klaiber i hollandsk fodbold. Han har løftet Brøndbys spil og er blevet en profil på kort tid. Mål og masser af assister.

Central forsvarer: Kevin Diks, FC København
Det har været op og ned for FC København i denne sæson, og mange af de spillere, der var gode i efteråret, har ikke leveret i foråret. Og omvendt. Kevin Diks har dog holdt niveau det meste af sæsonen og fortjener ros.

Central forsvarer: Jacob Rasmussen, Brøndby IF
Måske den bedste forsvarsspiller i denne sæson. Stærk med bolden, rolig og en god leder. Har været en meget opløftende spiller for Brøndby IF's spil.

Venstre back: Martin Frese, FC Nordsjælland
Venstrebacken var god i efteråret, og han har været god i foråret. Nu skal han prøve sig af i en større klub og en større liga. Hvilken må vi dog vente lidt med at finde ud af.

Central midtbane: Daniel Wass, Brøndby IF
Han var forrygende i efteråret og har også været god i foråret, dog også med nogle skavanker. Er en af de bærende spillere på Brøndbys hold.

Central midtbane: Jeppe Tverskov, FC Nordsjælland
Måske Superligaens mest oversete spiller. Han er den lim, der holder tingene sammen på FC Nordsjællands mandskab. God på bolden, stærk i erobringsspillet, og så er han også dygtig i luften.

Central midtbane: Oliver Sørensen, FC Midtjylland
Har fået sit store gennembrud i denne sæson. Arbejdsraseriet har altid været der, og nu er han også begyndt at score og assistere.

Højre kant: Nicolai Vallys, Brøndby IF
Efterårets Profil i Superligaen. Lyset har ikke skinnet lige så klart i dette forår, men han har været afgørende på det seneste og står tilbage som en af sæsonens helt store oplevelser.

Angriber: German Onugkha, Vejle Boldklub
Topscorer i Superligaen, og de mange mål er blevet scoret på det klart vigtigste tidspunkt. Hans mål har sparket Vejle til overlevelse i Superligaen.

Venstre kant: Andreas Schjelderup, FC Nordsjælland
Forårets Profil i Superligaen. Efteråret var ikke noget at skrive hjem om, men til gengæld har han været Superligaens bedste spiller i 2024.