Video : Tipsbladet
Superliga

Her er startopstillingerne til 14-kampene

Startopstillingerne til søndagens to første Superliga-kampe er nu tikket ind. Her er det overraskende, at Viborg-anfører Jeppe Grønning starter på bænken.

Superliga-søndagen indledes med to vigtige opgør i bunden af rækken, som kan vise sig at få stor betydning, når vi nærmer os afslutningen på sæsonen. Lyngby møder Hvidovre, og Viborg tager imod Randers.

Magne Hoseth blev fredag fyret, og nu er det så op til assistent-duoen Mikkel Beckmann og Mads Kristensen at føre faklen videre. De har valgt at sætte tilbagevendte Frederik Gytkjær direkte i startopstillingen.

Ellers er der ikke de store overraskelser.

David Jensen - Pascal Gregor, Magnus Riisgaard Jensen, Brian Hamalainen - Willy Kumado, Casper Winther, Marcel Rømer, Tochi Chukwuani, Kolbeinn Finnsson - Andri Gudjohnsen, Frederik Gytkjær

Hvidovre IF har valgt at skifte to. Magnus Fredslund og Tobias Thomsen starter på henholdsvis midtbanen og i angrebet til fordel for Jonas Gemmer og Simon Makienok.

Adrian Kappenberger - Ahmed Iljazovski, Daniel Stenderup, Matti Olsen, Marc Nielsen - Thomas Jørgensen, Martin Spelmann, Magnus Fredslund - Lirim Qamili, Tobias Thomsen, Jeffrey Adjei-broni

Både Viborg og Randers har brug for point for at holde Vejle efter sig i det tætte bundfelt, og der venter altså en spændende kamp i domkirkebyen. Her har Jakob Poulsen overrasket ved at bænke anfører Jeppe Grønning. Ind er i stedet kommet Jean Manuel Mbom. Nigel Thomas er desuden henvist til bænken på bekostning af Ibrahim Said.

Hos Randers er der ingen overraskelser i startopstillingen, hvor Rasmus Bertelsen holder fast i samme 11, som i sidste weekend slog Lyngby. Angrebsparret Fuseini og Odey får igen mulighed for at spille sammen.

Mantl - Kuzmic, Radic, Zalatel, Bundgaard - Mbom, Søndergaard , Bonde - Said, Ementa, Jensen

Carlgren - Kallesøe, Andersson, Høegh, Zandén - Coulibaly, Enggård, Bjørkengren, Nordli - Fuseini, Odey

Begge kampe fløjtes i gang klokken 14.