• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Her er Superligaens fem bedste højre kantspillere

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk's tema med at vurdere de bedste spillere i Superligaen fortsætter. Her er de bedste fem højre kanter i dansk fodbolds bedste række.

Af Tipsbladet.dk

Vi er halvvejs i Superliga-grundspillet, og i den anledning har tipsbladet.dk valgt at se nærmere på, hvem der er de absolut bedste spillere i dansk fodbolds bedste række.

I sommer blev der tilføjet en masse nye og spændende spillere til Superligaen, og nogle af dem er da også at finde på de forskellige top fem-lister, vi bringer frem mod næste runde i Superligaen.

Tipsbladet.dk rangerer de fem bedste på hver position - denne gang er vi nået til de fem bedste højre kanter i Superligaen. Nogle spillere er måske ikke klassiske kanter, men vi har vurderet, at de hører mere hjemme på denne liste end på listen over angribere, venstre kanter eller centrale midtbanespillere.

Her er de fem bedste højre kantspillere i Superligaen:

5. Allan Sousa, Vejle Boldklub

Han har endnu ikke scoret for Vejle Boldklub i denne sæson, og han spiller på et hold, der har det svært, men Allan Sousa er en god fodboldspiller, som der i sommer var stor interesse for fra klubber en del højere oppe i tabellen i Superligaen. Brasilianeren har gode individuelle kvaliteter og står formentlig foran et skifte senest til sommer.

4. Tosin Kehinde, Randers FC

Nigerianeren skulle bruge lidt tid i Superligaen, men er siden blevet en af de vigtigste kort på holdet i Randers FC. Han spiller mest til højre, men kan også spille i den anden side. Passer perfekt til kronjydernes hold, fordi han spiller med fart og også arbejder hårdt tilbage i banen. Har scoret en enkelt gang og lagt op til to mål og burde optimalt set være involveret i flere scoringer.

3. Emmanuel Sabbi, OB

Er lidt varm og kold i sit spil. Har klart sine forcer i det offensive og har i denne sæson noteret sig for et par scoringer og et par assists, men han har også perioder, hvor man ikke ser nok til det store potentiale, der gemmer sig i spilleren. 

2. Gustav Isaksen, FC Midtjylland

Kan være nummer et på listen, hvis den om et år laves igen. I hvert fald er potentialet i Gustav Isaksen enormt, men den talentfulde spiller lever ikke altid op til det store potentiale. Kan udfordre og afslutte og er blevet fast mand efter salget af Anders Dreyer. Men han har ikke altid det bedste øje for medspillerne. Og så slår han også lidt for ofte ud med armene. Når han bliver mere stabil, vil der også komme bud fra udlandet.

1. Jens Stage, FC København

Er jo egentlig central midtbanespiller, men har fundet sig til rette på kanten i FC København. Afdribler ikke fire mand på vej mod en scoring, men er værdifuld på andre punkter. Stage arbejder hårdt, er stærk i hovedspillet og kan afslutte. Har scoret fire gange i de sidste fem Superliga-kampe, og alene i denne sæson har han noteret sig for otte scoringer i alle turneringer.

Spillere som Mustapha Bundu, Gift Links og Sebastian Jørgensen har alle været i betragtning til listen, men skulle enten have vist mere det seneste års tid eller have præsteret over en lidt længere periode. 

Fotos: Getty Images

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020