Video : Tipsbladet
Superliga

Hermansen efter skifte: Evigt taknemmelig

Mads Hermansen sender en stor tak til alle omkring Brøndby IF efter sit skifte til Leicester.

Tirsdag blev det officielt.

Mads Hermansen skifter fra Brøndby IF til Championship-klubben Leicester, hvor han bliver holdkammerat med danskerne Daniel Iversen, Jannik Vestergaard og Victor Kristiansen.

I et interview med Brøndbys hjemmeside siger han farvel.

- Det har været en fantastisk rejse fra U17-holdet, til at jeg i dag har sat min underskrift på en kontrakt med Leicester. Der er rigtig mange i Brøndby IF, jeg gerne vil takke. Ikke mindst mine målmandstrænere og holdkammerater gennem årene i Brøndby IF.

- Alle har de været med til at gøre mig til den målmand og det menneske, jeg er i dag og bidraget til, at alle træningspas har været udviklende, hårde og ikke mindst sjove. Senest har Casper Ankergreen været med til at løfte mit niveau og udfordret mig, ikke blot teknisk, men også mentalt

- Derudover vil jeg altid være taknemmelig over, at jeg som ung målmand her i Brøndby IF havde Sten Christensen, Magnus Pondus, Claus Fallentin og Lars Høgh ved min side. De gav mig alle i en tidlig alder perspektiv på tingene og en ro i mit spil, som gav mig plads til at fokusere på at udvikle mig. De udfordrede mig altid, både i styrker og svagheder.

- Efter rigtig mange år med en hverdag i Brøndby IF, så er jeg parat til at tage springet til udlandet, og jeg føler, at skiftet til Leicester City er det helt rigtige for mig og mit næste skridt i karrieren. Jeg vil selvfølgelig savne hverdagen i klubben, holdkammeraterne og hele staben, og ikke mindst fansene som altid har støttet mig. Både på og udenfor banen har den støtte været uundværlig, og det har jeg aldrig taget for givet, så den opbakning vil jeg gerne takke fra hjertet for.

- Støtten har rørt mig mange gange, og for det er jeg evigt taknemmelig. Det har været en fantastisk rejse.