• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Hermansen: Mere kontrolleret end under Frederiksen

Foto: Getty Images

Det er tydeligt, at der er forskel på, hvordan det er nu i Brøndby med Jesper Sørensen som cheftræner.

Af Oliver Okstrøm

Niels Frederiksen nåede at få omkring 3,5 år som cheftræner i Brøndby, hvor det undervejs blev til et dansk mesterskab i 2021. Men i november 2022 var det altså slut for den 52-årige træner, som siden blev erstattet af Jesper Sørensen.

Det skift har været noget, som Brøndby-målmand Mads Hermansen har kunne mærke. Det fortæller han om i et interview med Brøndby-fanmediet 3point.dk.

- Det har været super at få Jesper. Måden, vi spiller på, har ændret sig siden Niels (Frederiksen, red.). Det vi gør nu, er lidt mere kontrolleret, siger han og fortsætter:

- Det er klart, at vi selvfølgelig i hele klubben lige skulle lige vænne os til det taktiske og spilmæssige. Men, jeg synes, det er gået meget godt, lyder det fra Mads Hermansen.

Han fortæller endvidere, at hans egen rolle, hvor han ofte benyttes som en ekstra markspiller i opspillet. Her medgiver keeperen selv, at han nok har spillet lidt for højt i nogle kampe, men at det er noget, som bliver rettet til.

Hermansen peger desuden på, at filosofien bag handler om, at det er med til at trykke modstanderen baglæns.

Tidligere kender han også godt til Jesper Sørensens tanker, da de var sammen på det danske U21-landshold. Nu er den tid ovre for dem begge, og Mads Hermansen kan nu se frem til, at han skal med A-landsholdet.

Kasper Hjulmands seneste udtagelse indeholder flere overraskelser. Læs mere om det her.