• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Hiljemark dumpede lægetjek: Var ikke nervøse i AaB

Foto: Getty Images

Den svenske midtbanespillers problemer var allerede blevet spottet i FC Midtjylland.

Af Oliver Okstrøm

Det er i dag kommet frem, at den tidligere svenske landsholdsspiller Oscar Hiljemark stopper karrieren efter flere års bøvl med hoften. Nu kommer han i stedet til at være assistenttræner for Marti Cifuentes i AaB.

Problemerne kom til syne i aalborg-klubben allerede efter seks kampe, hvor han måtte forlade banen med en skade. Dog var vanskelighederne ikke ukendte, og forinden skiftet til AaB havde svenskeren tilmed dumpet et lægetjek i FC Midtjylland.

Det kunne Ekstra Bladet dengang berette, men selvom de røde alarm-klokkerne bimlede og bamlede, så var der ingen betænkeligheer i Aalborg-lejren, hvor sportschef Inge André Olsen dengang udtalte følgende til tipsbladet.dk.

- Nej, det gør mig ikke nervøs. Hvis du scanner en fodboldspiller fra top til tå, vil du helt sikkert kunne finde noget på langt de fleste. Fodbold er en hård sport, som slider på kroppen, men jeg har ingen betænkeligheder ved Oscar (Hiljemark red.), lød det fra AaB-bossen.

I den forbindelse pegede Inge André Olsen også på, at den nordjyske lægestab havde givet grønt lys, og så kørte man ellers på.

Oscar Hiljemark havde foruden en række landskampe på CV'et også spillet for klubber som Dynamo Moskva, PSV Eindhoven, Genoa, Palermo og Panathinaikos.

Selvom FC Midtjylland oplevede, at Hiljemark dumpede lægetjekket med klubben, så var der tilsyneladende stadig interesse for ham fra midtjydernes side. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020