• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division /ritzau/

Hobro præsenterer ny cheftræner

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Martin Thomsen var en profil, da Hobro første gang var i Superligaen. Nu skal han være træner i klubben.

Af /ritzau/

Fodboldklubben Hobro IK, der spiller i landets næstbedste række, har fået ny træner.

Valget er faldet på klubbens tidligere spiller Martin Thomsen, der senest har været cheftræner i Skive IK.

Martin Thomsen var en del af det Hobro-hold, der tog Superligaen med storm i 2014/15-sæsonen. Med deltidsprofessionelle spillere rykkede klubben op og overlevede overraskende.

Det blev blandt andet til sejre over både Brøndby og FC København undervejs i sæsonen, hvor Martin Thomsen viste, at han var i besiddelse af et stærkt venstreben.

- Martin har som spiller været en stor del af Hobro IK's succes og kender til klubben og vores værdier, siger klubformand Peter Christensen til klubbens hjemmeside.

- Efter flere samtaler blev vi bekræftet i, at Martin er den rigtige til at overtage cheftrænersædet i Hobro IK. Martin er en fagligt dygtig træner, der kender 1. division rigtig godt, og vi er sikre på, at Martins kompetencer og tilgang til fodbolden bliver en gevinst for Hobro IK, siger formanden.

Martin Thomsen overtager jobbet fra Michael Kryger, der har været midlertidig træner, siden Peter Sørensen sagde op februar.

- Jeg er glad og stolt over at blive præsenteret som cheftræner i Hobro IK, og jeg ser frem til at blive en del af et rigtig spændende projekt.

- Det er en ny start for Hobro IK, og jeg glæder mig til igen at skulle repræsentere klubben. En klub, jeg kender godt, og som har givet mig mange gode oplevelser som spiller, siger Thomsen.

Hobro rykkede sidste år ud af Superligaen og endte i den seneste sæson fjerdesidst i landets næstbedste række. Klubben sagde for nylig farvel til Jens Hammer Sørensen, der i en årrække har tegnet klubben som sportschef.

Martin Thomsens nu forhenværende arbejdsgiver, Skive, rykkede ud af 1. division.

/ritzau/

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020