1. division

EfB snublede mod Kolding: Hobro tog flot sejr mod HB Køge

Hobro snuppede en sejr hjemme over HB Køge, mens Esbjerg snublede ude mod Kolding IF.

Hobro har efter nedrykningen fra Superligaen leveret svingende resultater i den næstbedste danske fodboldrække.

Men lørdag var Hobro tilbage på vindersporet med en 3-1-sejr på hjemmebane over HB Køge.

Tobias Salquist bragte Hobro foran 1-0 efter et kvarter, og flere mål blev der ikke scoret i første halvleg.

Fem minutter inde i anden halvleg fordoblede Hobros kantspiller Edgar Babayan føringen på et straffespark.

HB Køges Liam Jordan fik reduceret til 1-2 og skabt spænding med lidt over 20 minutter tilbage.

Men Hobro-angriberen Mads Hvilsom cementerede sejren med målet til 3-1 efter 83 minutter.

Sejren betyder, at Hobro rykker op på fjerdepladsen med 13 point efter 7 kampe.

Viborg FF topper rækken med 17 point, mens Silkeborg har 15 point på andenpladsen.

Tredjepladsen indtages af superliganedrykkerne fra Esbjerg, som tidligere lørdag snublede og blot spillede 1-1 ude mod Kolding IF.

I den kamp bragte Denis Fazlagic hjemmeholdet foran 1-0 efter 27 minutter.

Men Esbjerg fik udlignet efter en times spil ved den indskiftede finske midtbanespiller Joni Kauko.

Bundholdet Kolding fik med det uafgjorte resultat fordoblet sin pointhøst og har nu to point efter syv kampe.

HB Køge har på ottendepladsen ni point efter syv kampe.