• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Erkender: Den del har FCN haft det svært med

Foto: Getty Images

FC Nordsjælland-træneren kan godt se, at tempoet er afgørende for dem i kampene.

Af Oliver Okstrøm

FC Nordsjælland har haft deres vanskeligheder i denne sæson mod hold, som står dybt og overlader meget af initiativet til dem. Det er noget, som FCN-cheftræner Johannes Hoff Thorup har en forklaring på.

Det fortæller han om i et interview på Discovery+.

- Jeg vil sige, at det, der kan være svært nogle gange, er det der med selv at putte tempoet ind i kampene. Det har vi været i gang med at se, om vi kan finde nogle løsninger på, siger han og fortsætter:

- Fordi hvis vi ikke får tempoet foræret fra modstanderne til os, så skal man virkelig arbejde for at holde en rytme og holde et flow. Vi ved også godt, at jo mere vi kan holde det flow, jo større bliver chancerne for os, lyder det fra FCN-træneren.

Han mener dog også, at der er områder, hvor de selv er blevet stærkere.

- Jeg synes, at vi har udviklet os til et niveau, hvor vi er blevet så stærke med bolden. Altså, langt de fleste kampe kontrollerer vi med bolden og har en klar overvægt i spillet, fortæller Hoff Thorup og tilføjer:

- Nu er næste led, at når vi har den struktur på plads, hvad kan vi så gøre for at få åbnet op noget tidligere, så vi ikke skal så langt frem i kampene, inden chancerne kommer. De skal helst også være der i  starten og i midten og ligeså mange i første halvleg som i anden halvleg. Det er nok næste skridt for os, fastslår han.

Senest måtte de klemme sig videre mod Kolding fra 1. division i pokalturneringen. Læs mere om det her.