Video : Tipsbladet
Superliga

Hoff Thorup: Tror ikke på at tale om alvor

Det kører ikke for FC Nordsjælland for tiden, men cheftræner Johannes Hoff Thorup har ikke planer om at italesætte alvoren.

FC Nordsjælland måtte igen gå fra banen i Superligaen uden sejr søndag. Her blev det endda til et 0-1-nederlag til OB, som betyder, at de nu har fire point på de seneste fem kampe. Det lader dog ikke til, at FCN-cheftræner Johannes Hoff Thorup har planer om at skulle tale med store bogstaver.

Det fortæller han om i et interview på TV3+ kort efter kampens afslutning.

- Det er ikke vigtigt for mig at skulle fremhæve alvoren i det her eller sådan skulle italesætte overfor nogle spillere hvor alvorligt, det er. De er jo godt klar over, at vi i særdeleshed på hjemmebane skal vinde flere hjemmekampe, end vi gør i øjeblikket.

I stedet peger han på, at de nu må på træningsbanen og forbedre sig.

- Vi må se på, hvordan vi kan blive bedre. Hvordan vi får endnu flere situationer i kampene, fordi nu scorer vi ikke, hvis vi kun har en håndfuld chancer, så der skal vi have lidt mere. Det er jo den fremgangsmåde, der er, siger han og fortsætter:

- Jeg tror ikke på, at det her med, at vi - ikke skal gøre en stemning op - men italesætte hvor alvorligt, det er, fordi drengene kan jo også godt se, at når det lykkes for dem, så leverer de på et rigtig højt niveau. Så det er jo det, som vi i fælleskab skal finde frem, så vi kan gøre det mere i Superligaen end, hvad tilfældet er i øjeblikket, lyder det fra Thorup.

Højdepunkterne fra kampen kan ses i videoen øverst i artiklen.

I opgøret blev der ikke hele tiden taget så godt vare på chancerne fra FC Nordsjællands side. Læs mere om det her.