Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Holder bejlere væk: Randers forlænger med varm angriber

Superliga-klubben Randers FC har forlænget med lovende angriber.

Han fylder 22 år onsdag, men angriber Emil Riis Jakobsen fra Randers FC har fået en perfekt fødselsdagsgave før tid. Randers FC kan nemlig fortælle, at angriberen har underskrevet en ny aftale med kronjyderne.

Nu løber aftalen mellem parterne frem til sommeren 2024, og Randers får papir på en af de spillere, der har taget store skridt i denne sæson.

Læs også:Startopstillinger: AC Horsens kan sikre sig historisk overlevelse

Emil Riis Jakobsen har scoret otte gange i denne sæson i Superligaen for Randers, og han er blevet fast mand i startopstillingen hos Thomas Thomasbergs mandskab.

- Randers FC er en klub, som jeg er rigtig glad for at være i, så det føles super skønt at forlænge med klubben. Her er en masse mennesker, som kender mig rigtig godt, og som har hjulpet mig enormt meget. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg lidt havde mistet lysten til fodbold, inden jeg kom tilbage til Randers fra udlandet. Derfor har det været godt for mig at komme tilbage til Randers, hvor jeg har fundet glæden ved spillet igen, siger Emil Riis Jakobsen til klubbens hjemmeside.

Læs også:Superliga powerranking: Optur i Århus, nerver før derby og bunddramaer

- Det føles helt fantastisk at forlænge med Emil. For det første synes jeg, at han har været inde i en fantastisk udvikling. Han har udviklet sig fysisk og har grebet chancen. Han er gået fra at være blandt de tre startende angribere til her i foråret at være den foretrukne angriber. Så det er et stort spring, han har taget. Derfor er det fedt, at vi har kunne lave en længerevarende aftale med ham, siger sportlig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Emil Riis Jakobsens gamle aftale med klubben løb ud om et år.

Læs også:Hobro-appel er blevet afvist: Jakobsen er i karantæne mod Esbjerg

Læs også:Superligaens bedste: FCN-profil alene på førstepladsen

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 28. spillerunde