• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Holder øje: BIF-profil sammenlignes med Eriksen

Foto: Getty Images

Flere udenlandske klubber, heraf to fra Italien, følger med i, hvordan det går Jesper Lindstrøm, forlyder det.

Af Oliver Okstrøm

Det er muligt, at Jesper Lindstrøm har udsigt til en knæ-operation, men det lader ikke til, at det har gjort udlandet mindre interesseret i Brøndby-profilen. Både Bologna og Sampdoria holder øje med ham for tiden.

Det skriver det italienske medie Calciomercato.

Her bliver der peget på, at de to italienske klubber begge holder blikket rettet på midtbanespilleren, som bliver omtalt som en Christian Eriksen-type, som er god til at læse situationerne på banen, så han kan få den bedste position på banen.

Desuden bliver Lindstrøm beskrevet som en meget moderne og perfekt spiller til den rolle, osm han ser ud til at kunne få, hvis det bliver til et skifte til Serie A.

Både i Sampdoria og Bologna er det desuden værd at bemærke, at de begge steder har hentet danskere med succes i de seneste år. Hos Sampdoria er det Mikkel Damsgaard, mens Bologna har nydt godt af tilgangen af Andreas Skov Olsen.

Det er ikke første gang, at rygter om et skifte til Italien er oppe og vende for Lindstrøm, som har kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2023.

I løbet af denne sæson har Jesper Lindstrøm modtaget prisen som efterårets Profil i Tipsbladet, og det er da også blevet til mål og assister på samlebånd for den unge dansker, som altså kan blive den næste af slagsen i italiensk fodbold.

Lindstrøm selv har desuden åbnet op om, at der er en bestemt klub, som han aldrig vil skifte til. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020