• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Henrik Toft er i overskud i OB, der derfor gerne vil sælge ham. AC Horsens lurer i kulissen og har taget skridt imod et køb af angriberen.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Det er ingen hemmelighed, at AC Horsens jagter en ny angriber efter en mager sæson på målscoringsfronten. Det er heller ingen hemmelighed, at brasilianeren Gilberto Macena ofte har manglet støtte fra en fysisk stærk angriber.

Det er Horsens imidlertid ved at lave om på. Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger har Horsens snakket med OB om et køb af Henrik Toft, der ser ud til at komme i overskud i klubben efter købet af Morten Skoubo. Ligesom de har været i kontakt med Tofts agent Allan Reese.

Horsens ønsker ikke at kommentere oplysningerne direkte.

- Det er rigtigt, at vi er på jagt efter en angriber til at supplere truppen. Først og fremmest skal det være én, der er god nok til at gå ind i vores trup, og det kunne godt være en targetspiller, men det kunne også være en hurtig eller en boldfast spiller. Men kunne vi selv vælge, så finder vi en spiller, der har sine styrker indenfor hovedspillet, siger sportsdirektør Jesper Hansen til tipsbladet.dk.

Netop dén beskrivelse passer Henrik Toft rigtig godt ind i. Han er en fysisk stærk targetspiller på næsten to meter, og hovedspillet er Tofts måske største styrke.

- Henrik Toft er en fin spiller, og han har da også nogle af de kvaliteter, vi godt kan bruge, men det er der også andre, der har. Vi har forskellige navne på blokken, og vi bliver hele tiden tilbudt nye, siger Jesper Hansen.

Henrik Toft kom til OB sidste sommer fra HB Køge. Han startede blot inde i ni kampe for OB i den forgangne sæson.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020