Video : Tipsbladet
Superliga

Tipsbladet breakede klausul: Taler nu om fremtiden

Otte mål på ni runder har gjort angriberen til et hot navn i Superligaen.

RANDERS (Tipsbladet): Han voksede op og spillede sammen med Kamaldeen Sulemana og flere andre kommende superstjerner hos Right To Dreams akademi i Ghana, og efter skiftet til Randers FC er Mohammed Fuseini på kort tid blevet et af de navne, der tales meget om i Superligaen og på transfermarkedet.

For otte mål i ni kampe og evnen til at komme til chancer både i kombinationsspillet og hurtige kontraløb er det, der sammen med Fuseinis uhyggelige acceleration og topfart får klubber til at spærre øjnene op.

Som Tipsbladet i sidste uge kunne fortælle, kan Fuseini købes fri af Sturm Graz, hvis man hedder Randers FC og har lejet forwarden med en frikøbsklausul, og med tydelige signaler sydpå om, at Graz næppe ser for sig, at Fuseini skal spille videre i Østrig, kunne det også tænkes, at prisen var til at file på.

Det er gået stærkt for Mohammed Fuseini i Superligaen, hvor han trives i Randers og ikke er ubekendt med Danmark fra fortiden i Right To Dream, hvor han adskillige gange var på besøg i Farum og spillede ungdomsturneringer med kombinerede hold af ghanesere, ivorianere og danske teenagere fra FC Nordsjælland.

Men for Mohammed Fuseini er det endnu ikke tid til at tage endelig stilling til, hvor fodbold-fremtiden skal ligge, når sæsonen 2023/24 er spillet færdig.

- Det er for tidligt for mig at tage stilling til, hvad der skal ske, siger Mohammed Fuseini til Tipsbladet.

Foto: Alamy

- Jeg vil rigtig gerne slutte sæsonen af med fuld kraft på for Randers og få klubben bevæget derhen, hvor den fortjener. Og så må vi se, hvordan situationen ser ud i slutningen af sæsonen, siger Mohammed Fuseini.

- Mit fokus er at holde snuden i sporet og fokusere på at spille godt for holdet og få scoret nogle mål for klubben. Det er det, jeg bruger energien på.

Randers måtte fredag nøjes med uafgjort mod OB, selv om hjemmeholdet i den grad dominerede opgøret og pressede fynboerne ned i eget felt i lange perioder.

Så Randers er a point med Viborg FF og ser ud til at skulle dyste med de jyske naboer indtil de sidste runder, og det skal være Randers fokus nu, mener Mohammed Fuseini

- Jeg spillede Europa League med Sturm Graz og var også i Champions League-kvalifikationen med klubben. Det var nogle fede oplevelser, og jeg vil helt klart gerne være med til at spille Randers ind i Europa i Conference League.

- Vi skal helt klart gå efter syvendepladsen og så se, om vi kan spille os ind i Conference League-kvalifikationen ved at vinde playoffkampen her i Danmark, siger Mohammed Fuseini.

Mohammed Fuseini er allerede med afstand Randers' mest scorende spiller i ligaen i denne sæson, selvom han først kom til klubben i januar.

Mohammed Fuseini har fortalt Tipsbladet om fodbold-opvæksten med Kamaldeen Sulemana – læs den historie her.