Video : Tipsbladet
Superliga

Hun bliver ny vært for Onside

Signe Vadgaard skal på barsel, og i hendes sted overtager Stine Jensen værtstjansen.

Det bliver med en ny vært i spidsen, når Onside den 23. juli vender retur i forlængelse af søndagens hovedkamp i 1. runde.

Signe Vadgaard, der hidtil har været vært på programmet, bliver i den kommende sæson afløst af Stine Jensen, da Signe Vadgaard skal på barsel.

Stine Jensen er ikke et nyt ansigt på kanalen, da hun har dækket masser af fodbold på kanalen - blandt andet kampdækning - og nu venter så en spændende ny opgave for den 31-årige journalist.

- Det er kæmpestort for mig at skulle stå i spidsen for Onside. Jeg elsker 3F Superligaen, og for mig er det den fedeste turnering at følge. Når man ser på den sæson, vi lige har overstået, så må alle glæde sig til at se, hvad vi har i vente i den kommende. Og så kender jeg ambitionerne i Onside og ved, at der hver eneste uge er en masse dygtige kolleger, som arbejder hårdt for at skabe det bedst mulige program søndag efter søndag. Det glæder jeg mig til at skulle præsentere for seerne i godt selskab med vores eksperter, siger Stine Jensen i en pressemeddelelse.

Der er i den kommende dækning et helt nyt ansigt i forhold til tidligere, da man har hentet Francis Dickoh ind som ekspertkommentator. Han har tidligere været på DR og Mediano.

De rutinerede folk Per Frimann, Peter Sørensen, Kenneth Emil Petersen, Martin Jørgensen og Ken Ilsø vil også i den kommende sæson deler ud af guldkornene. 

Og så er der selvfølgelig Stig Tøfting, der udover jobbet på Viaplay også er fodboldkommentator for Tipsbladet.