Video : Tipsbladet
Superliga

Hvad er der dog sket, Kent?

Tipsbladet zoomer ind på mandagskampen mellem FC Nordsjælland og Silkeborg.

FC Nordsjælland - Silkeborg IF 3-1 (2-1)
1-0 Mads Kristian Hansen (2.)
1-1 Pelle Mattsson (6.)
2-1 Mads Kristian Hansen (25.)
3-1 Martin Frese (78.)

Kampens bedste
FC Nordsjælland

I dag var der ingen over eller ved siden af Mads Kristian Hansen. Den tidligere FCM'er fik årets første startplads i Superligaen og sikke han leverede! To scoringer siger en del, men hans spil som helhed var en fornøjelse at følge i dag. Tidligere har han primært været kant, men i dag fik han chancen på "10'eren", og det er ikke sidste gang. Silkeborg kunne slet ikke håndtere hans bevægelser, og med mere skarphed kunne han sågar have scoret flere mål. 

Med tanke på at Marcus Ingvartsen er blevet brugt en smule længere tilbage på banen, så må man bare konstatere, at der er konkurrence om pladserne! 

Silkeborg IF
Det var virkelig dårligt, det som Silkeborg leverede i dag, og ikke én spiller vil på den lange hjemtur hjem se sig selv i busruden og tænke: "Den ramte jeg sgu lige, hvor jeg skulle". 

Kampens værste
Der er meget snak om Lyngbys dårlige start på 2024 disse dage - men hvad er der dog sket med Silkeborg? Tre kamp - tre nederlag er facit for Kent Nielsens tropper, der ikke kunne have fået en dårligere start på foråret. I lange perioder i dag var de også næstbedst, og lige nu tyder det bare ikke på, at niveauet er lige så højt som i efteråret. Presspillet sejler, kombinationerne flyder ikke, og Alexander Lind får intet at arbejde med. Måske er tabet af Tobias Salquist større end som så? Kent Nielsen skal i hvert fald hjem, skænke sig en stærk kande kaffe og sidde oppe hele natten for finde ud af, hvordan han igen kan levere mirakler - det er der brug for.

Kampens detalje
Det er altid nemt - og måske endda en smule kedeligt - at pege på et mål som kampens detalje, men nogle gange bliver der bare scoret så flotte mål, at man ikke kan komme udenom dem. Sådan et var Mads Kristian Hansens lynmål efter kun to minutter af kampen. Faktisk var hele målet i sig selv genialt. Lige fra Andreas Schjelderus løftede chip-aflevering til Mads Kristian Hansens brysstæmning og afslutning. Tak for kaffe!