Foto: Getty Images
Superliga

Hvidovre-chef endte i nedtur med druk og gambling

Peter Lassen var mandag gæst i Offside, hvor Hvidovre-sportschefen fortalte om en livskrise, der blandt andet førte til druk og gambling.

Efter Hvidovres oprykning til Superligaen har Peter Lassen været meget i vælten, idet sportschefen ikke er typen, der er bange for sin mening. 

Men den humørfyldte Hvidovre-boss havde næppe været, hvor han er i dag, hvis han ikke havde hanket alvorligt op i sig selv for otte år siden. Sådan lød det fra Peter Lassen selv, da Hvidovre-sportschefen mandag gæstede Offside-studiet. 

Her åbnede Peter Lassen op om en kæmpe krise, han blev ramt af, da spillerkarrieren stoppede brat. Den tidligere Superliga-topscorer mærkede 'et kæmpe riv i akillessenen' under en kamp, og dagen efter fik han beskeden om, at det hele var slut. 

- Og Benny Johansen, min træner på det tidspunkt, siger så 'Lassen, nu skal du passe på, at du ikke falder ned i et sort hul'. Så kigger jeg sådan helt arrogant på ham og siger: 'Mig? Jeg ryger ikke nogen steder hen. Jeg kører hjem, og så har jeg det godt'.

- Så kom jeg lige ud og holdt for rødt ude på Ansvej i Silkeborg, og så kom knytnæven bankende lige i femøren på mig. Og der røg jeg ned med et kæmpe brag. Jeg har jo aldrig drukket noget i mit liv, men jeg begyndte at drikke lige pludselig, og jeg begyndte at spille helt vildt. Jeg søgte steder hen, hvor jeg følte, at jeg var tryg. Spillehaller og ting og sager. Det var rigtig lort, lød det fra Peter Lassen.

Efter flere svære år valgte Peter Lassen dog én gang for alle at ændre kurs i tilværelsen. 

- Jeg har haft de der nedture op og ned i rigtig, rigtig mange år. For otte år siden havde jeg et møde med mig selv, hvor jeg sagde, at nu skal det her være løgn. Nu skal jeg videre i mit liv og have det godt, lød det fra Peter Lassen, der slår fast, at han nu har et dejligt liv. 

Peter Lassen stoppede karrieren i 2001.