• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Hvidovre IF vil være fuldtidsprofessionelle

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Superliga-bundproppen Hvidovre IF satser på at kunne indføre et fuldtidsprofessionelt setup.

Af Ole Hoffskov

Det er på mange måder unfair hold, når Hvidovre-spillerne går på banen til en fodboldkamp. For mens de fleste i oprykkerklubben har arbejde ved siden af fodbolden, møder de udelukkende modstandere, der kun skal fokusere på at spille fodbold.

I Hvidovre IF håber man, at den forskel på et tidspunkt bliver udlignet. Klubben drømmer nemlig om at få et fuldtidssetup, fastslår sportschef Peter Lassen i et interview med NetAvisen.

- Vi har haft de første samtaler om, at vi skal være fuldtidsprofessionelle. Så det er noget, der er på tegnebrættet lige nu. Nu må vi se i fremtiden om der kan være mulighed for det, siger sportschefen til mediet.

Han understreger, at et fuldtidsprofessionelt setup i Hvidovre IF ikke nødvendigvis afhænger af, om klubben spiller i Superligaen eller NordicBet Ligaen. Derfor er det stadig en mulighed, selv om denne sæson måtte ende med nedrykning fra landets bedste række. 

Hvidovre IF er på sidstepladsen i Superligaen, men vandt for første gang i denne sæson i seneste runde, hvor holdet besejrede kriseramte OB med 2-0.