Video : Tipsbladet
Superliga

Hylder ung målræv: Han er et vildt sted lige nu

OB holder liv i håbet om overlevelse med 2-0-sejren over Randers FC, og efter slutfløjtet var OB-cheftræner Søren Krogh selvsagt en lettet mand.

NATURE ENERGY PARK (Tipsbladet): OB er tilbage på den rigtige side af nedrykningsstregen. I hvert fald indtil i morgen, hvor Lyngby møder Viborg.  

OB's forbandelse på hjemmebane blev søndag brudt, da Randers FC blev sendt hjem med et 2-0-nederlag, og efter slutfløjtet var OB-cheftræner Søren Krogh selvsagt i højt humør. 

- Jeg står med den sædvanlige følelse, på holdets vegne - fuck, hvor de fortjener det - men også den her følelse med fansene, som står der i dag... de har jo ikke svigtet på noget som helst tidspunkt. I dag er der 14.000 fans. Hvad havde vi fortjent, et par tusinde måske? Men meget af det var jo til dem i dag, også fra vores drenge.

- Det var lidt magisk faktisk, at sejren lige falder på den sidste mulighed i den her sæson, så vi kunne få brudt forbandelsen. Det var en forløsning, og den her var til fansene. Virkelig, lød det fra Søren Krogh.  

OB-træneren blev spurgt til betydningen af, at fynboerne endelig fik brudt deres skrækkelige stime på hjemmebane, hvor man gik næsten et helt år uden en sejr i egen hule.

- Jamen, altså... hvor absurd havde det lige været at gå igennem en hel sæson med kun tre point hentet på hjemmebane? Så det blev lige fordoblet i dag. Bare det i sig selv, at vi nu igen kan sige, at vi har hjemmebanen. Vi er tilbage, lød svaret fra Søren Krogh. 

21-årige Luca Kjerrumgaard scorede for fjerde kamp i træk for OB, og Søren Krogh var efter sejren utroligt tilfreds med den unge angriber. 

- Luca går ind og smadrer det hele. Han var virkelig god. Han har forstået at bruge sin krop i de der afgørende sekvenser. Han er et vildt sted lige nu. 

- Han har fået en forståelse i forhold til at bruge sin krop rigtigt, hvor han tidligere har været for meget ude af balance og været for let at skubbe væk. Nu har han fundet noget fasthed, i forhold til arbejdet med forsvarsspillerne, inden han modtager bolden. Han er også blevet stærk til at forstå hvilke rum, han skal modtage bolden i. Og det er gået hurtigt. Han har virkelig taget det til sig, lød det fra Søren Krogh. 

Afslutningsvist blev Søren Krogh også spurgt, hvordan han rent personligt havde det efter dagens sejr.  

- Jeg har det rigtigt godt, selvfølgelig, fordi vi stadigvæk er med. Vi har noget, der skal ske på lørdag, som kan blive tragisk, men det kan også blive magisk. Men det betyder rigtigt, rigtigt meget for mig, at vi stadigvæk er med, lød svaret fra OB-træneren. 

OB's sidste kamp i sæsonen er på lørdag, hvor fynboerne møder Viborg på udebane.