Video : Tipsbladet
Superliga

I svime over FCM-profil: Det er sgu verdensklasse

Per Frimann er meget begejstret over Dario Osorios præstation mod FC København - og særligt kantspillerens mål.

Han har i glimt vist prøver på sit enorme potentiale, og søndag udfoldede Dario Osorio sig for alvor mod FC København.

Chileren stod bag oplægget til Franculinos 1-0-scoring og nettede selv til 2-0 med en suveræn halvflugter. I nedtakten til opgøret på TV3+ var Per Frimann således også meget begejstret for Osorio.

- Det må nok blive sæsonens bedste mål. Men han har så stor betydning for FC Midtjylland. Nogle gange har man været lidt efter ham, fordi han måske mangler lidt af det taktiske og i det defensive, men de ting, han kan, er enestående simpelthen. Den her evne til at tiltrække folk, fordi han er god til at drible... Så kommer der flere folk på ham, og så er der andre steder, der opstår muligheder.

Han fortsatte sin begejstring for kantspillerens mål.

- Det, man skal bemærke, er den lethed, han sparker med. Han sparker oppe på midten af bolden, så den går i en snorlige retning. Jeg vil sige, at det tekniske niveau, hvor han er i fuld balance, men egentlig også er afslappet, er bare virkelig lækkert.

Frimann har indtil nu tvivlet, når han i hjemlandet er blevet kaldt for god til Superligaen, men præstationer som denne kan være med til at ændre på opfattelsen af Osorio.

- Vi kan godt se, hvor god han er. Vi kan godt se, at han er en god fodboldspiller. Men hvor er overliggeren? Vi hører meget om fra Chile, at de synes, han er for god til Superligaen. Det har vi savnet at se, men så ser du sådan et mål og tænker: "Det er sgu da verdensklasse."

I afspilleren over artiklen kan du se Dario Osorios kasse.