• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Ikke i tvivl: Kan sælges for omkring af 100 mio.

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Ifølge Stig Tøfting kan FC København allerede denne vinter få omkring 100 millioner kroner for svenske Roony Bardghji, hvis man ønsker det.

Af Kenneth Jensen

Han har kun spillet én førsteholdskamp og spiller senere søndag sin sidste førsteholdskamp på denne side af vinterpausen, og hvem ved om det også bliver de sidste for svenske Roony Bardghji.

Stortalentet, 16 år, kom til FCK for halvandet år siden fra Malmö FF, og han skrev for et år siden under på sin første aftale. 

Siden har det handlet om, at han skulle blive 16, før han kunne spille i Superligaen, go da han så blev det, spillede han også for førsteholdet. 

Mod AGF viste Roony Bardghji glimrende ting, og ifølge Stig Tøfting er der ingen tvivl om, at FCK allerede i januar kan sælge stortalentet for enorme summer, hvis man ønsker det.

- Med de få minutter, jeg har set ham spille, er jeg ikke i tvivl om, at vil FCK sælge henover vinterpausen, er det i nærheden af 100 mio, for der har været mange klubber, som har været interesseret, inden han kom til FCK, siger Stig Tøfting i 3+ optakten til opgøret mellem AaB og FCK.

Kennet Emil Petersen stemmer i med tanke på svenskerens første kamp.

- Han var god. Det, der var mest iøjnefaldende for mig, var de beslutninger, han traf. Han har blandt andet en, hvor mange 16-årige bare ville klappe på kassen. Han tager lige et træk ind og så forsøger at få en bedre position. Han er direkte, fræk og kæk og alligevel med meget høj kvalitet i det, han lavede. Det var en vanvittig flot debut af en 16-årig, siger den tidligere forsvarsspiller.

Ifølge B.T. holder blandt andre Chelsea øje med svenskeren og har gjort det over en længere periode.

Det er 18.00 fra Aalborg, at Roony Bardghji skal forsøge at fortsætte det gode spil.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020