Video : Tipsbladet
Superliga

Ikke imponeret af FCM: Det her bliver et mellem-år

Ifølge Viaplay-eksperter tyder meget på, at FC Midtjylland ikke kommer til at blande sig i kampen om det danske mesterskab i denne sæson.

Efter syv spillerunder af Superliga-sæsonen ser FC Midtjylland allerede ud til at være blevet hægtet af guldkampen, idet 'Ulvene' går ind til landskampspausen på sjettepladsen, otte point efter topholdet FC København. 

Og ifølge Viaplay-ekspert Ken Ilsø bør Superliga-klubben fra Herning og Ikast allerede nu indse, at den igangværende sæson ikke kommer til at blive et stort triumftog. 

- Jeg tror, at FC Midtjylland nok skal acceptere, at det her bliver et mellem-år. Rimeligt sent har man også indset, at man også måske ikke havde en god nok trup. Man har indhentet en masse nye spillere, lyder det fra Ken Ilsø. 

- Jeg synes, at det vi ser fra dem på banen i dag (i søndags, red.),egentlig er ganske godt, taget i betragtning af, at de også har en del nye spillere med. Men overall, de er også ude af Europa allerede, så FC Midtjylland skal regne med et mellem-år. 

FC Midtjylland nåede at foretage flere store indkøb i transfervinduets sidste dag, og Ken Ilsø peger på Ola Brynhildsen som en af de nye spillere, der kan blive vigtig for FC Midtjylland i denne sæson. 

Også Per Frimann har svært ved at se, at FC Midtjylland formår at kæmpe med om guldet i denne sæson. 

- Det er jo fristende at sige, at det er slut i forhold til det danske mesterskab. Vi kan også se på deres målscore, som hedder 7-10. Altså, de skal selvfølgelig score flere mål. Og de skal have det til at hænge endnu bedre sammen. Der mangler en form for kontrol og styring på spillet, synes jeg nogle gange, lyder det fra Per Frimann. 

FC Midtjylland spiller igen på fredag i næste uge, hvor der venter en udekamp mod Viborg.

Se hele analysen af FC Midtjylland i afspilleren over artiklen.