• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Riddersholm: Hvad er i dommernes drikkedunke?

Foto: Getty Images

Glen Riddersholm er klar i mælet om, hvordan han har det med den seneste tids VAR-historier i Superligaen.

Af Oliver Okstrøm

Der har på det seneste været flere situationer, hvor VAR-systemet har lavet fejl. Blandt andet blev det erkendt, at man havde lavet to fejl i FC Nordsjællands kamp mod AaB, og da AaB søndag var i kamp mod Randers var der igen en meget tvivlsom situation.

Her valgte dommeren ikke at dømme straffespark, selvom han havde været ude og tjekke situationen igennem. Den slags er noget, som ikke ligefrem giver pluspoint i bogen hos den nye Genk-assistenttræner Glen Riddersholm. Det slår han fast i studiet på TV3 Sport.

- Jeg er så træt af at se det. Hold fast, mand. Efter de første ni runder inden landsholdspausen, synes jeg dommerne fortjener ros. Siden ved jeg ikke, hvad der er foregået og kommet i de drikkedunke der, fordi det sejler fuldstændig, siger han og fortsætter:

- Det må ikke ske på det her niveau - også selvom jeg godt ved, at der bliver udført et elitært og godt stykke arbejde, så har der været for mange af den her slags fejl, lyder det fra Glen Riddersholm.

Han efterlyser derfor også, at der bliver taget handling på området nu, og at han ærgrer sig over, at VAR skal være et emne.

- Vi ved jo hvor dedikerede og målrettede dommerne er. Men vi mangler også bare bedre betingelser. Der må være et eller andet. Vi bliver nødt til at løfte overliggeren på det niveau, fordi vi kan ikke blive ved med at leve med det her. Det er amatøragtigt.

Riddersholm kalder desuden sit skifte til belgisk fodbold for perfekt timing. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020