Video : Tipsbladet
Superliga

Ingen Grabara: Neestrup tager ansvaret

Jacob Neestrup tager ansvaret for, at Kamil Grabara ikke var tilgængelig for pressen ved søndagens træning.

FREDERIKSBERG (Tipsbladet): Ingen Kamil Grabara.

Den polske keeper kom rigtig galt afsted, da han med et kæmpe drop spillede en stor rolle, da FCK tabte til FCM i torsdag.

Spørgsmålene presser sig på, men Tipsbladet og resten af den skrevne presse har ikke haft mulighed for at stille dem, for Grabara har ikke været tilgængelig til interview efter torsdagens nederlag.

Der var heller ingen Grabara ved søndagens FCK-træning, og her fortalte træner Jacob Neestrup, at det var hans egen beslutning.

- Jeg tænker, det er mit ansvar. Jeg har sagt, at Rasmus Falk, Magnus Mattsson og Kevin Diks skal stå her, for jeg synes, de repræsenterer FC København på meget værdig vis, og det gør de specielt i modgang. Jeg synes, det er tre store profiler, og det har jeg det fint med.

- Hvis der er kritik af, at Kamil ikke står her i dag, så peger pilen på mig.

- Grabara ved godt, han har lavet en fejl. Det er fint, at I gerne ville have haft én eller fem andre spillere, men det er sådan i FC København, at jeg er inde over, hvem der skal stå at snakke med medierne i dag.

- Det er lidt sværere lige efter en fodboldkamp, men i dag er det Kevin, Mattsson og Falk. Tre store profiler, der har været med på godt og ondt.

Er det for at beskytte Grabara?

- Nej. Jeg har sagt, at der er tre spillere, der står her i dag. Kevin Diks har måske været vores bedste spiller i den her sæson, så det er passende, han står her i dag, siger Jacob Neestrup.

Kamil Grabara har kun to kampe tilbage i FC København, for efter denne sæson skifter han til Wolfsburg. En handel, der allerede i september 2023 faldt på plads.