Video : Tipsbladet
Superliga

Ingvartsen åbner op om bænken: Skulle ruskes op

Marcus Ingvartsen har reageret stærkt efter sin tur på bænken for FC Nordsjælland.

Marcus Ingvartsen har været godt kørende i den seneste periode med mål mod både FC Midtjylland og FC København i Superligaen. Men lige inden havde han tre kampe, som han startede på bænken.

Det var noget, som han ikke var så begejstret for. Det fortæller han om i et interview med Viaplay.

- Det var klart, at jeg ikke var helt enig i det og tilfreds med det, men det var ikke noget, der slog mig ud mentalt. Jeg var egentlig rimelig selvsikker på, at det nok skulle komme, siger han og fortsætter:

- Jeg kender mine kvaliteter og det, jeg kan bidrage med til holdet. Så det var en periode, som man lærer lidt af, og så er det dejligt at kunne slå stærkt tilbage, lyder det fra Ingvartsen.

Endvidere peger han på, at det måske også kunne have været noget af cheftræner Johannes Hoff Thorups spil, at der lige skulle prikkes lidt til den tidligere Bundesliga-angriber.

- Jeg ved godt, at jeg i perioder ikke har præsteret helt, hvad jeg også havde ønsket, så det var måske også for at ruske lidt op i mig og sige 'hey, nu er det sgu tid', så det og den måde, jeg har behandlet det på, det har været rigtig positiv, fortæller Marcus Ingvartsen.

Endelig slår han fast, at han ikke selv synes, at han havde behov for det, lige da det skete.

I denne sæson er det blevet til ni Superliga-mål for Marcus Ingvartsen.

Hele interviewet kan ses i toppen af artiklen.