Intenst derby: FCK var lidt efter ham
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Intenst derby: FCK var lidt efter ham

Hele seks frispark blev der begået mod Daniel Wass i derbyet, men det kom ikke bag på hovedpersonen selv, der mener, at det hører til kampen.

Tipsbladet i Parken. 

Smæk på er der altid, når FC København og Brøndby IF brager sammen, og søndag var ingen undtagelse.

Og en, der virkelig fik intensiteten at føle på egen krop, var Daniel Wass.

Kampen igennem var det tydeligt at se, at FC København gik hårdt til Brøndby-dirigenten, der fra sin position på midtbanen er afgørende for de blå-gules spil. Også tallene bakker det indtryk op. Seks gange blev der nemlig begået frispark mod Daniel Wass, hvilket var klart flest i kampen ifølge Superligaens egen hjemmeside.

Den hårde medfart kom dog ikke bag på Brøndby-stjernen. 

- Det er fint nok. Det vidste vi godt. Det var en intens kamp og en kamp, som den skulle være med en masse frispark. Det var fint. En fed kamp, sagde Wass til den skrevne presse efter kampen.

Også Brøndbys cheftræner, Jesper Sørensen, lagde mærke til det.

- De (FCK) var lidt efter ham. Jeg ved ikke, om der var et eller andet. Måske har Daniel været efter en af deres. Men sådan er det, vi spiller om noget vigtigt herinde, og holdene går til hinanden og gør, hvad de kan for at stoppe modstanderen. Jeg synes, at det var fint. Daniel spiller en fin kamp for os, på trods af at de prøver at sætte ham ud af spil, fortalte han.

Mens kampen bød på en masse frispark og dueller, bød den ikke på mål. Det sluttede uafgjort i Parken, men gæsterne fik leveret en fin præstationer ifølge Daniel Wass.

- Jeg synes, det var to hold, der ikke vil tabe kampen. Jeg synes, vi spiller spiller fint, og jeg tror også, det har været en fed kamp at sidde og se, siger han.

- Jeg synes, vi sender et signal om, at Brøndby er deroppe, og vi vil blive deroppe. Jeg synes, vi er inde i en god stime og vi taber ikke vores kampe. Vi er, hvor vi skal være og kan også udvikle us. Vi er et fint sted.

Resultatet betyder, at der er status quo i toppen af Superligaen. FC København er nummer et med tre point ned til Brøndby IF på andenpladsen.