Video : Tipsbladet
Superliga

- Intet kan rokke ved Brøndbys plads i mit hjerte

Brøndby IF har stadig en særlig plads i Thomas Kahlenbergs hjerte.

Tommy, Tommy, Tommy, Tommy Kahlenberg!

Sådan har det lydt mange gange fra tribunerne på Brøndby Stadion, og når Thomas Kahlenberg - som han hedder på dåbsattesten - viser sig på Vestegnen, får han stadig en hjertelig modtagelse. 

Ja, i Brøndby har man ikke glemt Thomas Kahlenberg, selv om det snart er syv år siden, han indstillede sin aktive karriere, som han netop satte punktum for med et ophold i barndomsklubben. Thomas Kahlenberg har heller ikke glemt Brøndby IF.

- Brøndby er min klub herhjemme, og det er den klub, der står mit hjerte nærmest. Jeg vil altid holde med Brøndby, ligegyldigt hvordan de spiller, og hvem der er træner. Jeg glæder mig selvfølgelig altid mest, når jeg synes, de spiller god fodbold, men intet kan rokke ved den særlige plads, Brøndby har i mit hjerte, siger Thomas Kahlenberg til Tipsbladet. 

Han bider som så mange andre negle over den aktuelle slutspurt i Superligaen, hvor Brøndby er én af de klubber, der kan løbe med mesterskabet.

- Det er ekstremt spændende og mega fedt. Jeg følger spændt med. Jeg krydser fingre for, at Brøndby trækker det længste strå, men overordnet synes jeg, det er fedt for dansk fodbold, at der er så meget spænding i den her sæson, siger Kahlenberg og tilføjer:

- Jeg synes, Brøndby har gjort det godt. De har handlet godt ind og fået tilført noget kvalitet, som jeg også synes var tiltrængt. Jacob Rasmussen og Sean Klaiber har været gode indkøb, Daniel Wass har fundet sin rolle på midtbanen, Yuito Suzuki har imponeret, og så er der selvfølgelig Pentz i målet. Jeg synes, det ser spændende ud.

Thomas Kahlenberg spillede 128 førsteholdskampe for Brøndby IF. I dag er han assisterende U17-landstræner og har sit eget vinimport-firma - læs et længere interview med ham her