• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Intet skifte til AGF: Forlænger med OB

Foto: Getty Images

OB's assistenttræner, Henrik Hansen, fortsætter i den fynske klub.

Af Kenneth Jensen

Han havde kontraktudløb til sommer, men manager Michael Hemmingsen havde allerede varslet, at assistenttræner Henrik Hansen ville fortsætte i OB.

Og den fungerende manager, der er ansat som sportschef, fik ret.

Af OB's hjemmeside fremgår det nemlig, at Henrik Hansen har forlænget sin aftale med fynboerne, så han nu er på kontrakt frem til sommeren 2024.

- Henrik Hansen har en lys fremtid foran sig, og han er meget vellidt i klubben, og derfor er vi glade for, at han også vil bidrage med hans grundighed og erfaring i de kommende år. Vi er rigtig glade for, at han også vil indgå i det kommende trænerteam, da han er en stor kapacitet, og ligegyldigt hvem der bliver den nye cheftræner, så vil Henrik kunne bidrage med sine kompetencer, siger Michael Hemmingsen.

- Jeg synes, at vi har et stort udviklingspotentiale i klubben, og det ønsker jeg at være en del af. Jeg ved, der er lagt en klar retning for fremtiden, og jeg forventer, at vi kommer til at forbedre os i de kommende år. Jeg har arbejdet med mange forskellige trænere, og jeg ser det ikke som et problem, at jeg endnu ikke kender den kommende cheftræner i teamet. Det vigtigste for mig er, at vi sammen får rykket OB i den rigtige retning, siger Henrik Hansen.

Fyens Stiftstidende kunne ellers fortælle i sidste uge, at Henrik Hansen var et emne for AGF, og at der havde været dialog mellem parterne. AGF leder både efter en sportschef samt en assistenttræner, når den midlertidige assistent, Johnny Mølby, stopper til sommer.

Henrik Hansen ved ikke, hvilken træner han skal arbejde med på den lange bane, da OB leder efter en ny cheftræner.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus