Irriteret Ståle: Vi skyder os selv i foden

Ståle Solbakken er frustreret over, hvordan FCK smed sejren væk mod FC Midtjylland.

FC København var kommet foran midt i første halvleg på en scoring af Mohamed Daramy i torsdagens udekamp mod FC Midtjylland, men det var midtjyderne, der kunne juble efter slutfløjt.

Udover at vinde opgøret med 3-1 sikrede FC Midtjylland sig også det danske mesterskab.

Ståle Solbakken er meget tilfreds med FC Københavns første halvleg, mens han omvendt er meget utilfreds med, hvordan man formøblede føringen.

- Vores første halvleg var perfekt på alle parametre, og vi bør føre med to mål ved pausen. På en svær udebane kan vi ikke spille meget bedre, end det vi gjorde. Mange af de unge spillede rigtig godt, og vi var i fuld kontrol, og det stod vel 7/8-1 i hjørnespark og 3/4-0 i chancer, siger han til klubbens hjemmeside og fortsætter om anden halvleg:

- Så kommer de for så vidt bedst ud efter pausen, men kommer stadig ikke til chancer, før vi igen skyder os selv i foden, da Varela mister bolden på deres halvdel. FC Nordsjælland scorede fra en død vinkel, så var der Bjellands tilbagelægning i Brøndby og en stor keeperfejl i Aarhus og nu det her. Det kan vi bare ikke leve med, hvis vi skal være med på det her niveau.

- De scorer reelt på deres tre første chancer, og efter det andet mål har vi ikke kræfter og power til at komme tilbage, så der er det game over.

Nordmanden påpeger, at FCK skulle have været langt mere kyniske gennem hele sæsonen, hvis man skulle have truet FC Midtjylland i kampen om mesterskabet.

- Nu har vi fire kampe tilbage, men uanset om det er hjemme eller ude, er vi nødt til at være meget mere kyniske. Det har FC Midtjylland været gennem hele sæsonen, og det så vi også i dag.

FC København har fire point ned til AGF på tredjepladsen.