• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Isaksen husker tilbage: Griner af Maxsø-hændelse

Foto: Getty Images

Den forhenværende Brøndby-anfører kaldte først bare Isaksen ved nummer.

Af Oliver Okstrøm

Gustav Isaksen har i denne sæson været flyvende på et FC Midtjylland-hold, der ellers har kæmpet usædvanligt meget med det. Derfor er der også forventninger om et udlandsskifte for den unge offensivspiller.

Derfor ser man på FCM's hjemmeside tilbage på, hvad han har opnået i klubben, hvor blandt andet Youth League-sejren over Manchester United bliver nævnt, hvor han scorede to gange i 3-1-sejren.

Der er dog også en oplevelse fra Superligaen, som han husker.

- Men jeg husker også en anden kamp mod Brøndby, hvor vi vandt 1-0. Jeg kom ind i 2. halvleg, og blev først løbet ned af Andreas Maxsø, som bare sagde: “Rejs dig op, 45.” Ja, han kaldte mig ved nummer. Heldigvis scorede jeg sejrsmålet til 1-0 lige efter, lyder det med et grin fra Gustav Isaksen.

Isaksen kommer endvidere også ind på, at Mads Buttgereit, som i dag er tilknyttet det tyske landshold, var træner for ham i deres fælles fortid i Herning Fremad, hvor træneren lærte ham meget og gav ham troen på ham selv.

Lørdag er det muligvis den sidste hjemmekamp for Isaksen, når de møder OB i sidste spillerunde af kvalifikationsspillet, hvor uafgjort er nok til at skaffe FCM en playoff-kamp om en plads i Conference League i næste sæson.

Samlet er det blevet til i alt 10 år i FCM-regi for Isaksen.

- Klubben betyder så meget for mig. Både i min uddannelse og min måde at være på. Der har hele tiden været personer, som har hjulpet mig på vej. Har jeg været ’nede’ eller ude på et sidespor, har der været nogen til at få fokus tilbage på fodboldbanen, fortæller han.

Når det kommer til det med sidespor, så har FCM-sportschef Svend Graversen tidligere fortalt om, at Isaksen var ved at blive smidt ud af klubben. Læs mere om det her.