• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Jacob Neestrup forklarer fravalg af Theo Sander

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Theo Sander sad på bænken for FC København i onsdagens pokalkamp - Jacob Neestrup forklarer her hvorfor.

Af Ole Hoffskov

FC København vandt 9-0 over Lyseng IF onsdag aften - det havde de danske mestre nok også gjort med Theo Sander på mål.

Alligevel måtte teenageren tage plads på bænken i pokalkampen, mens Kamil Grabara som altid stod mellem stængerne, og han havde ikke meget at se til mod Lyseng fra 3. division. 

Mange klubber benytter især de tidlige pokalkampe til at give reservemålmanden spilletid, og mange havde nok ventet at se Theo Sander på kassen onsdag aften, men Jacob Neestrup gik altså med Grabara.

Over for Ekstra Bladet forklarer han hvorfor.

- Jeg vil vinde. Theo er et stort målmandstalent, det er Dithmer også, men Kamil er vores nummer ét. Jeg skal ikke stå og kigge mig selv i øjnene bagefter og sige, at jeg skulle have valgt anderledes. Vi spiller med det bedste hold, og jeg synes også, det klæder FC København at gøre sådan i pokalturneringen, siger FCK-træneren til avisen.

Theo Sander har spillet en enkelt kamp for FC Københavns bedste mandskab siden sit sommerskifte fra AaB, og det var i Superliga-opgøret mod Hvidovre i femte runde. Her holdt den tidligere AaB'er buret rent i FCK's 2-0-sejr.

Selv om FC København stillede stærkt op i pokalkampen mod Lyseng IF, var der alligevel spilletid til opkomlinge som Noah Sahsah og Victor Froholdt, der begge scorede i mestrenes rekordsejr.