• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Ariël Jacobs havde flere årsager til, at han valgte at stille med en uvant startformation mod oprykkerne.

Af Christian Idskov

FC København dominerede store dele af opgøret mod oprykkerne fra Esbjerg, men forlod sig måske for meget den 2-0 føring Andreas Cornelius headede ind med en halv time igen. Men ikke desto mindre klarede FCKs B-kæde skærenene, selvom vestjyderne var tæt på i de sidste minutter.

Løvernes nye træner Ariël Jacobs havde netop valgt at stille op med flere navne, der ikke normalt hører til i vicemestrene startellever. Men der var ifølge belgieren flere grunde til udskiftningerne.

- Jeg ville gerne bringe nye spillere ind i kampen, og det handlede ikke kun om at de andre skulle spare på kræfterne til på onsdag. Vi har en bred trup, og det handler også om at give perspektiv til nogle af de andre, fortæller Jacobs til klubbens hjemmeside.

- Selvfølgelig skal vi tage hensyn til, at vi er midt mellem to vigtige Champions League-kvalifikationskampe, men det er også altid svært at komme her til Esbjerg, og der er altid en risiko for, at man tager for let på det, når man møder et bundhold. Derfor ville jeg gerne prøve nogle af de sultne spillere, der gerne vil vise sig frem og som ikke alle har Brugge-kampen i hovedet.